آثار روانی نگاه ابزاری در استخدام خانم‌ها | خلأ امنیت روانی در محیط کار به پله نخست استخدام یا همان آگهی جذب رسیده است پیگیری لایحه الحاق ایران به سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی «مهربانو»؛ پویش مهربانی و ایثار با اهدای خون بانوان تربیت با تئاتر | «رستن»، نمایشی زنانه در جستجوی حقیقت شانزدهمین نشست سالانه «روز اسلامی مبارزه با خشونت علیه زنان» | حکیم: جهان باید مانع جنایت‌های رژیم صهیونیستی شود در پیاده‌روی اربعین، مهمانی آداب‌دان باشیم از آن استقبال سرد تا این جاودانگی محض! نایب‌قهرمانی بانوان خراسانی در والیبال‌نشسته قهرمانی کشور نرمش‌هایی برای کمردرد‌های عصبی خاطره انگیز مثل خیابان یازدهم شرقی سعادت آباد یکی داستان است پر آب چشم گاهی خریدار حال هم باشیم بانوانی که روز‌های ملتهب جنگ تحمیلی را پوشش خبری دادند هیچ روزمان شبیه دیروز نیست استکان‌های نقره‌ای که دست به‌دست شد نقش مؤثر رسانه «شهربانو» در روایت بانوان شهر مشهد + فیلم حجاب‌استایل‌ها؛ تهدیدی برای پوشش اصیل اربعین درخشش والیبالیست مشهدی در حوالی هیمالیا! طوبی خانم، گنجینه صبر و عاشقی به مناسبت سالروز درگذشت مادر رهبر معظم انقلاب | خاطره مقام معظم رهبری از مادرشان
سرخط خبرها
اهمیت واقعه تاریخی «مباهله» کمتر از واقعه «غدیرخم» نیست

اهمیت واقعه تاریخی «مباهله» کمتر از واقعه «غدیرخم» نیست

  • کد خبر: ۲۳۶۷۶۱
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
یک کارشناس علوم قرآن و حدیث گفت: واقعه مباهله کمتر از غدیر نیست و نشان‌دهنده جایگاه اهل‌بیت‌(ع) به‌ویژه حضرت امیرالمؤمنین‌(ع) بوده که به‌منزله جان پیامبر(ص) معرفی شده است.

زهرا جوادی‌پور در گفتگو با شهرآرانیوز، درخصوص اهمیت روز مباهله اظهار کرد: روز مباهله جزو اعیاد رسمی ما شیعیان است و در واقع می‌توان گفت واقعه مباهله کمتر از غدیر نیست و نشان‌دهنده جایگاه اهل‌بیت(ع) به‌ویژه حضرت امیرالمؤمنین(ع) است که به‌منزله جان پیامبر(ص) معرفی شده است.

وی با بیان اینکه مباهله و غدیر دو واقعه مهم تاریخ اسلام هستند که هر دو در ماه ذی‌الحجه رخ داده‌اند، افزود: متأسفانه به مباهله آن‌گونه‌که انتظار می‌رود توجه نشده است. این واقعه به اندازه‌ای دارای اهمیت بوده که لازم است این روز را با تبیین جوانب مختلف آن، بزرگ داشت و معرفی کرد.

این کارشناس مذهبی بیان کرد: سنت مباهله از دیرباز در میان برخی جوامع بشری متداول بوده است. مباهله یک سنت دیرین در جوامع بشری بوده است و در مواردی که افراد از اثبات حقیقت به طریق طبیعی ناامید می‌شدند، به عالم غیب روی می‌کردند و خواهان کشف حقیقت از جانب خداوند می‌شدند.

جوادی‌پور با بیان اینکه این اصطلاح در قرآن به یکی از مشهور‌ترین رخداد‌های تاریخ اسلام یعنی مناظره مسیحیان نجران با پیامبر(ص) درباره حضرت عیسی(ع) اشاره می‌کند، گفت: در تبیین آیه مباهله باید به دو نکته اساسی توجه کرد؛ حضور امیرالمومنین(ع) در این واقعه مهم، علاوه بر اثبات نبوت پیامبرخدا(ص)، تصدیق رسالت حضرت محمد(ص) نیز بوده است و اینکه با درنظرگرفتن آیه مباهله و در کنار آن، حدیث صحیح «السندی» که مسلم نیشابوری بیان کرده، انحصار صفت نفس و جان پیامبرخدا(ص) برای امام‌علی(ع) و اثبات آیه تطهیر مشخص می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.